Autonieuws

Dit betaal je voor een Nissan Ariya NISMO

oktober 21, 2024

Nissan Ariya NISMO

De Nissan Ariya NISMO e-4ORCE 87 kWh – zoals het model volmondig heet – beschikt over een 320 kW (435 pk) sterke elektrische aandrijflijn met 600 Nm aan trekkracht. De topsnelheid komt uit op 200 km/u en de 0-100-sprint kost 5 seconden. Ook indrukwekkend: deze Ariya sprint van 80 naar 120 km/u in slechts 2,4 seconden.

Actieradius

De auto maakt gebruik van een 87 kWh netto accu met een totale capaciteit van 91 kWh. Op een volle acculading komt de NISMO-uitvoering 417 kilometer ver. Opladen kan met 22 kW of 130 kW bij een DC-laadpunt.

Uitrusting Nissan Ariya NISMO

De Nissan Ariya NISMO is standaard uitgerust met 20-inch lichtmetalen velgen, een NISMO styling kit, een elektrisch bedienbare achterklep, een BOSE-audiosysteem met 10 luidsprekers, NISMO Ultrasuede bekleding en verwarmbare voorstoelen. Ook Intelligent Rear View Mirror met camera, Intelligent Around View Monitor en een Head-up display zijn bij de vanafprijs van 60.490 euro inbegrepen.

Technische aanpassingen

De auto heeft ook aangepaste vering en schokdempers en een nieuwe stabilisatorstang. Die aanpassingen moeten zorgen voor een dynamischer weggedrag. Dankzij uitbundiger spoilerwerk heeft het model ook meer downforce.













































































Nissan Ariya NISMO