Autonieuws

De nieuwe Nissan Qashqai: dit zijn de prijzen

juni 13, 2024

Vier motorvarianten voor Nissan Qashqai

Nissan levert de nieuwe Qashqai met keuze uit vier motorvarianten, te beginnen met de 103 kW (140 pk) sterke Mild Hybrid benzineversie met een handgeschakelde versnellingsbak. Er is ook een krachtigere Mild Hybrid met een vermogen van 116 kW (158 pk), die beschikbaar is met een handgeschakelde versnellingsbak of Xtronic automatische transmissie. Tot slot is de Qashqai leverbaar met een e-POWER-aandrijflijn met 140 kW (190 pk).

Line-up Nissan Qashqai

De line-up van de nieuwe Nissan Qashqai begint bij de uitvoering Acenta, voor prijzen vanaf 39.040 euro. Deze versie heeft nu een 12,3-inch centraal scherm, draadloze Apple CarPlay en Android AutoT, LED-koplampen en -achterlichten en Intelligent Key.

N-Connecta

Na de Acenta volgt de N-Connecta (vanaf 41.490 euro). Tot de standaarduitrusting behoren onder meer het ProPILOT-systeem voor semi-autonoom rijden, de 3D Intelligent AVM, 360° parkeercamera’s, aanpasbare omgevingsverlichting en geïntegreerde Google-diensten.

Een rode Nissan Qashqai SUV rijdt door een lege stadsstraat, met moderne gebouwen en fel zonlicht op de achtergrond.
Een rode Nissan Qashqai SUV rijdt door een lege stadsstraat, met moderne gebouwen en fel zonlicht op de achtergrond.

Tekna

De Nissan Qashqai is er ook als Tekna (vanaf 43.590 euro), met zaken als een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugenfunctie, aanpasbare sfeerverlichting (met meer lichtpunten), een tweetraps signatuurverlichting aan de voorzijde, ‘superrode’ achterlichten en sequentiële knipperlichten voor en achter.

Tekna Plus

Wie kiest voor de Tekna Plus (vanaf 49.090 euro) krijgt kan rekenen op 20-inch lichtmetalen velgen, lederen stoelbekleding, verwarmbare voorstoelen inclusief massagefunctie, een panoramisch glazen dak en een premium BOSE audiosysteem.

Ook als N-Design

Nieuw in het aanbod van de Nissan Qashqai is de uitvoering N-Design (vanaf 43.590 euro). Die vult tussen de N-Connecta en Tekna en biedt een aantal unieke designelementen. Denk aan dorpels en bumpers in carrosseriekleur, glanzend zwarte dakrails en inzetstukken, een zwart dak, zwarte buitenspiegels en nieuwe ontworpen 20-inch lichtmetalen velgen met verschillende patronen waarmee deze uitvoering zich extra onderscheidt. Het interieur van de Qashqai N-Design wordt gekenmerkt door een combinatie van leder en Alcantara-bekleding.