Autonieuws

Boordcamera WRC-rijder betrapt seksend stelletje in de berm tijdens Rally van Monte Carlo

januari 24, 2023

WRC is retespannend!

Het World Rally Championship (WRC) is altijd retespannend, want de snelheden liggen hoog, de bochten zijn uitdagend en voor de trajecten zelf moet je over een flinke dosis zelfvertrouwen hebben. De omgeving speelt ook mee, want ook daar kunnen onverwachte situaties optreden. Misschien wel de spannendste rally van allemaal is de Rally van Monte Carlo waar gevaar altijd op de loer ligt.

Gewoon in de berm

Toch vond een stelletje de WRC-rally van Monte Carly allemaal niet spannend genoeg. Ze vonden het daarom een goed idee om in de berm, direct naast het rallytraject, lekker van bil te gaan. Het duo staat beiden met hun broek op de enkels terwijl de man achter de vrouw staat. Wat er aan de hand is? Dat laat zich natuurlijk raden.

Toeschouwer op steenworp afstand

Vrij bijzonder is dat er een andere toeschouwer op steenworp afstand van het verliefde stelletje staat. Die kan het kennelijk niet veel schelen, want die focust wel op de WRC-auto’s.

Live uitgezonden

Het leuke is dat duizenden mensen konden meegenieten van ‘de daad’ aangezien de boordcamera van een WRC-auto in verbinding staat met een internetstream van het World Rally Championship (WRC). Daardoor is deze vrijpartij in een klap wereldberoemd.