Autonieuws

BMW Theatre Screen in BMW i7: een bioscoop op wielen

februari 15, 2023

BMW Theatre Screen

Droom je altijd al van een bioscoop op wielen? Dan heeft BMW de oplossing. Voor ongeveer 185.000 euro krijg de sleutels van een BMW i7 bomvol opties, inclusief het BMW Theatre Screen. Er bestaat geen enkele andere auto met een betere rear-seat entertainment experience.

8K-display!

Het systeem bestaat uit een 31,3-inch ultra-breedbeeld scherm in 32:9 formaat en met 8K-resolutie. Dat komt neer op een resolutie van 7.680 x 2160 pixels. Het beste moet nog komen. Je kan niet alleen tv kijken, maar ook je smartphone, gameconsole of computer koppelen via de HDMI-interface. Een Playstation 5 of Xbox koppelen aan je i7 is dus geen enkel probleem.

BMW Theatre Screen in BMW i7

Ultieme bioscoop

Het display met multi-touch-technologie kan ook worden bediend via de BMW Touch Command in de achterportieren. Heb je even genoeg van kijken naar het beeldscherm? Het BMW Theatre Screen kan elektrisch worden ingeklapt in het dak van de auto. Het is zelfs te verplaatsen voor een optimale kijkafstand. Het is de ultieme bioscoop op wielen, maar dat hadden we al gezegd. De optie kost overigens 6.730 euro, exclusief BMW i7. Helaas gaat het feestje zonder de auto niet door. Het display is overigens ook te bestellen in de nieuwe BMW 7 Serie met verbrandingsmotor. De BMW i7 en 7 Serie zien er optisch namelijk hetzelfde uit.


BMW Theatre Screen in BMW i7


BMW Theatre Screen in BMW i7


BMW Theatre Screen in BMW i7