Autonieuws

Alfa Romeo Junior met hybride aandrijflijn: wat kost dat?

augustus 22, 2024

Alfa Romeo Junior Ibrida

De Alfa Romeo Junior Ibrida en Ibrida Speciale worden aangedreven door de 1.2 Turbo Hybrid-aandrijflijn. De motor is standaard gekoppeld aan een automatische eDCT 6-transmissie en levert een vermogen van 100 kW (136 pk) en 230 Nm koppel. Dankzij mild hybrid-technologie blijft het gemiddelde verbruik beperkt tot 4,9 l/100 km, wat overeenkomt met een CO2-emissie van 109 g/km (WLTP).

Vanafprijs Alfa Romeo Junior Ibrida

De Alfa Romeo Junior Ibrida is leverbaar vanaf 34.000 euro. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer Icona stoffen interieurbekleding, automatische airco, keyless start, LED-verlichting, een infotainmentsysteem met 10,1-inch touchscreen, adaptieve cruise control, parkeersensoren, 17-inch lichtmetalen wielen en een botspreventiesysteem met herkenning van voetgangers en fietsers.

Alfa Romeo Junior Ibrida Speciale

De Junior Ibrida Speciale heeft een meerprijs van 2.000 euro en voegt onder meer 18-inch lichtmetalen wielen, ‘Spiga’-interieurbekleding, geïntegreerde navigatie, een met leder bekleed stuurwiel en elektrisch bedienbare bestuurdersstoel met massagefunctie toe aan de uitrusting.